ГоловнаСуспільствоЖиття

У Луганську бойовики ЛНР "націоналізували" склад інтернет-магазину

Вміст складу та саме приміщення оголосили "держрезервом"

У Луганську бойовики ЛНР "націоналізували" склад інтернет-магазину
Фото: facebook.com/chechotkin

У Луганську бойовики від імені самопроголошеної ЛНР захопили й опечатали склад постачальника товарів для найбільшого в Україні інтернет-супермаркету "Розетка". Про це повідомив керівник компанії Владислав Чечоткін, пише AIN.

На дверях складу бойовики залишили записку, що оголошує приміщення і вміст складу "держрезервом ЛНР".

"Приміщення, вміст складу є держрезервом і перебуває на обліку в держреєстрі ЛНР. Самовільне проникнення і вивезення товарів і цінностей розцінюється як мародерство", - сказано в оголошенні.

Власникам складів пропонують з'явитися з документами в колишнє приміщення обласної адміністрації.

Чечоткін повідомив, що в компанії не ведуть переговорів з терористами і поки що не знають, як повернути контроль над складом. "Поки що єдиний план наших дій на майбутнє - відгородитися великою стіною", - сказав Чечоткін.

У коментарях у Фейсбуці Чечоткіна користувачі пишуть, що в Луганській і Донецькій областях в обмін на розблокування складів і товарів терористи нібито вимагають від компаній платити їм податок у розмірі 30% на користь так званих "народних республік".

Нагадаємо, обласна адміністрація Луганської області зараз розташована в Сватовому, новий губернатор регіону Геннадій Москаль має намір перенести адміністративний центр в Сєвєродонецьк. Водночас, за словами Москаля, робота обласної ради заблокована, оскільки більшість депутатів утекли з Луганської області або взагалі з України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram