ГоловнаСуспільствоПодії

У сумській багатоповерхівці вибухнув газ

Мешканець будинку попередив про спробу самогубства

У сумській багатоповерхівці вибухнув газ
Фото: kerch.fm

У Сумах чоловік намагався накласти на себе руки, підірвавши газ у квартирі. Про це повідомляє Управління МВС у Сумській області.

Інцидент стався в суботу, 13 вересня, близько 14:00 в багатоповерховому будинку на вул. Горького.

"О 13:40 на лінію "102" надійшов дзвінок. Чоловік заявив, що йому набридло жити, тому він відкриє газ і підірве себе", - сказано в повідомленні.

На місце події виїхали пожежники, співробітники швидкої допомоги, міліції. Співробітники міліції намагалися відрадити чоловіка від самогубства, але безуспішно.

У результаті вибуху 51-річного господаря квартири госпіталізували в опікове відділення. Він раніше судимий, і сусіди охарактеризували його як "асоціальний елемент".

Також постраждали два співробітники міліції, які перебували біля дверей квартири під час вибуху, і один співробітник Держслужби з надзвичайних ситуацій. Міліціонери отримав опіки обличчя і рук, а також забиття. Постраждалим надають допомогу в обласній лікарні.

У будинку, де стався вибух, вилетіли шибки в кількох квартирах.

За фактом вибуху почато кримінальне провадження за ч.2 ст.194 (умисне пошкодження, знищення майна) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, наприкінці серпня СБУ затримала шістьох підозрюваних в організації вибуху на Харківському бронетанковому заводі. З'ясувалося, що цю терористичну групу координували спецслужби РФ.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram