ГоловнаСуспільствоПодії

У "гуманітарному коридорі" з Іловайська розстріляли кілька сотень людей, - "Правий сектор"

Військових розстрілювали, як у тирі, а потім ще й добивали поранених

У "гуманітарному коридорі" з Іловайська розстріляли кілька сотень людей, - "Правий сектор"
Фото: Макс Левин

Російські інтервенти розстріляли колону українських військових і добровольців у "гуманітарному коридорі", через який "паркетні генерали" наказали виводити українські підрозділи з Іловайського котла.

Про це повідомив заступник керівника Центрального штабу "Правого сектору" Андрій Денисенко з посиланням на полковника, заступника командира батальйону "Дніпро" В'ячеслава Печененка.

"Нас розстрілювали, як у тирі, з усього: танків, гармат, мінометів, "Градів", ПТУР і кулеметів. Потім росіяни прочісували поля і насадження і дострілювали тяжкопоранених. Убито кілька сотень людей, тільки в цьому одному епізоді, вцілілі переважно потрапили в полон", - процитував Денисенко у Facebook слова заступника комбата.

За словами Денисенка, сам В'ячеслав Печененко зібрав навколо себе групу із 64 бійців різних підрозділів і повів на прорив із м'ясорубки.

Раніше ЗМІ повідомляли, що під час проходження українських військових "гуманітарним коридором" бойовики і російські військовослужбовці відкрили вогонь. Офіційного підтвердження цієї інформації не було.

Раніше Президент України Петро Порошенко провів переговори з бойовиками і домовився про виведення з оточення бійців батальйону "Донбас" та інших військовослужбовців, які перебували під Іловайськом.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram