ГоловнаСуспільствоПодії

Армія знищила 500 бойовиків у Луганській області, - Шкіряк

Знищено також 40 одиниць бронетехніки та 3 РЗК "Стріла 10"

Армія знищила 500 бойовиків у Луганській області, - Шкіряк
Фото: EPA/UPG

Сили антитерористичної операції знищили близько 500 терористів, 40 одиниць бронетехніки та 3 зенітно-ракетних комплекси "Стріла 10" у Луганській області.

Про це у соціальній мережі Facebook повідомив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"У зоні АТО. В районі населеного пункту Ровеньки Луганської області наша військова розвідка виявила велику базу російських бойовиків і значне скупчення важкої техніки ворога. Завдяки точному вогневому удару сил АТО було знищено до 40 одиниць бронетехніки, 3 ЗРК "Стріла 10" і близько 500 російських найманців, більшість з яких, імовірно, члени екіпажів", - сказано в ньому.

Згідно з повідомленням, в Іловайську (Донецька область) штурмовий батальйон "Донбас" Національної гвардії міцно утримує закріплені позиції і разом з іншими підрозділами МВС та армії продовжує зачистку міста від терористів, під час якої знищено значну кількість живої сили і техніки терористів. Сили АТО в Іловайську отримують підкріплення особовим складом спецбатальйонів МВС та Міноборони, а також важкою технікою.

Згідно з повідомленням, інтенсивність обстрілів з боку терористів значно знизилася, вони групами намагаються відходити у напрямку Харцизька (Донецька область), але артилерія атакує їх колони.

У Хрящуватому, Новосвітлівці (обидва - Луганська область) і Савур-Могилі (Донецька область) тривають позиційні бої, сили АТО утримують свої позиції й успішно протистоять контратакам терористів.

Раніше повідомлялося, що бійці Національної гвардії знищили КамАЗ з бойовиками у Донецькій області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram