ГоловнаСуспільствоЖиття

Кличко хоче зробити Труханів острів пішохідною зоною

Мер дав доручення розвивати на острові інфраструктуру для велосипедистів

Кличко хоче зробити Труханів острів пішохідною зоною
Архив
Фото: klichko.org

Рух транспорту на Трухановому острові в Києві необхідно заборонити і зробити все для комфортного відпочинку на цій території. Про це заявив мер столиці Віталій Кличко під час прибирання острова, повідомляє прес-служба мера.

"Труханів острів потрібно зробити справді пішохідною зоною. Кияни та гості столиці мають їздити тут на роликах, велосипедах. При мені гонщики збили велосипедиста. Хоча стоїть знак пішохідної зони, автомобілісти його повністю ігнорують, а "Київпарксервіс" не звертає на це жодної уваги", - сказав Кличко.

Він нагадав, що тут багато спортивних баз, де діти і дорослі займаються спортом. "Ми приберемо острів і зробимо все, щоб кияни тут комфортно відпочивали", - запевнив Кличко.

Міський голова також зазначив, що на Трухановому острові потрібно встановити великі контейнери для сміття, оскільки урни переповнені і відпочивальникам ніде залишати сміття. Крім того, він дав доручення розвивати на острові інфраструктуру для велосипедистів.

Як повідомила прес-служба мера, Кличко приєднався до фарбування стовпів на острові в патріотичні кольори.

Фото: Анна Ященко в Facebook

Як передають ЗМІ, у прибиранні беруть участь понад 300 жителів Криму і східних областей України - тимчасових переселенців.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram