ГоловнаСуспільствоПодії

Росія не припиняє постачань бойовиків і зброї на Донбас, - АТО

Бойовики утримують під своїм контролем Донецьк, Горлівку, Ясинувату, Шахтарськ, Єнакієве

Через контрольовані бойовиками ділянки кордону з боку Російської Федерації не припиняється постачання озброєння й особового складу.

Про це повідомили в прес-центрі АТО.

"Тривають обстріли підрозділів сил АТО з території Росії. Основні зусилля бойовиків зосереджено на недопущенні подальшого просування сил АТО вглиб території Донецької та Луганської областей. Терористи добре розуміють, що це неминуче призведе до остаточної ізоляції їхніх угруповань від постачань", - зазначили в АТО.

Бойовики утримують під своїм контролем міста Донецьк, Горлівку, Ясинувату, Шахтарськ, Єнакієве.

"Помічено активну діяльність професійно підготовлених терористичних диверсійно-розвідувальних груп. Бандити продовжують незаконні захоплення важливих об'єктів інфраструктури Донбасу. Знищують устаткування, що забезпечує мирних людей газом, водою, електроенергією. Особливо перепадає автомобільним дорогам і залізницям, які терористи посилено мінують", - йдеться в повідомленні.

Зі свого боку сили підрозділів АТО зосереджені на проведенні дій з ізоляції кризового району.

"Бійці механізованої бригади та батальйону територіальної оборони здійснюють рейди, які дозволяють якщо не припинити, то хоча б знизити постачання ресурсів терористам, які окопалися в Донецьку та Горлівці", - зазначили у прес-центрі.

Окрім того, батальйон "Золоті ворота" почав зачистку населеного пункту Червоний Яр.

Раніше в прес-центрі АТО повідомили про те, що українські військові звільнили від бойовиків Пантелеймонівку Донецької області.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram