ГоловнаСуспільствоПодії

У Харкові повідомили про "мінування" військового госпіталю та станції метро

Інформація про вибухівку не підтвердилася

У Харкові повідомили про "мінування" військового госпіталю та станції метро
архив
Фото: ‏@UKRINFORM

Невідомий 3 серпня надіслав неправдиве повідомлення про мінування Військово-медичного клінічного центру північного регіону на вул. Культури, а також станції метро "Завод ім. Малишева" у Харкові.

Про це йдеться в повідомленні відділу зв'язків з громадськістю Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Харківській області.

Відповідні повідомлення про мінування надійшли о 19:30 і 19:45 відповідно. При цьому невідомий подзвонив у госпіталь, а звідти вже повідомили міліцію.

У військовий госпіталь виїхали керівництво обласної та міської міліції, слідчо-оперативна група, експерти-криміналісти, вибухотехнічна та кінологічна служби. Обстеження об'єкта тривало 2,5 години, за цей час правоохоронці оглянули всі поверхи корпусів госпіталю і прилеглу територію площею 4 га. Евакуйовано 260 пацієнтів і 200 співробітників госпіталю.

Інформація про вибухівку не підтвердилася.

Крім того, співробітники міліції кілька годин оглядали приміщення станції "Завод ім. Малишева" загальною площею 5,1 тис. м.

Зі станції евакуйовано 27 громадян, доступ на станцію припинено. Рух поїздів не припинявся, вони минали станцію без зупинки.

Жодних вибухонебезпечних предметів і речовин не виявлено.

Наразі міліція здійснює комплекс заходів, необхідних для встановлення особи, яка надіслала неправдиве повідомлення.

Нагадаємо, повідомлення про "замінування" станції метро "Завод ім. Малишева" у Харкові надходили також 17 і 19 липня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram