ГоловнаСуспільствоПодії

Український десант знищив до 20 бойовиків, 2 фури з боєприпасами і танк неподалік від Савур-Могили

Кільком танкам бойовиків удалося втекти

Українські десантники знищили дві фури з боєприпасами та один танк бойовиків, які у складі колони рухалися у напрямку висоти Савур-Могила, повідомляє Укрінформ.

"У результаті завданого нами удару були знищені дві фури з боєприпасами та один танк бойовиків", - повідомив боєць аеромобільної бригади, підрозділ якої завдав удару по колоні терористів.

За словами співрозмовника агентства, кількість убитих російських найманців порахувати складно, однак там "точно не менш ніж 20 трупів".

Удар по колоні терористів було завдано рано вранці. У цей час вона перебувала у лісосмузі, прориваючись з боку Дякового в напрямку зайнятої українськими військами стратегічної висоти Савур-Могила.

"У бойовиків там (під Савур-Могилою - ред.), вочевидь, закінчуються боєприпаси. І їм везли допомогу. Але вже не буде. Години дві бухкало. Мабуть, везли і ПТУРи, тому що ракети розліталися навколо", - зазначив десантник. Він також додав, що декільком танкам бойовиків таки вдалося вийти з-під обстрілу і втекти.

Нагадаємо, 28 липня українські військові у результаті запеклих боїв зайняли стратегічну висоту Савур-Могила на кордоні з Ростовською областю. Терористи, однак, намагаються відбити висоту, але поки що безуспішно. Так, 29 липня українські військові, відбивши всі контратаки терористів біля висоти Савур-Могила, знищили понад 100 бойовиків, 10 одиниць бронетехніки та 12 артилерійських установок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram