ГоловнаСуспільствоЖиття

У "Борисполі" запровадили перевірку для всіх відвідувачів аеропорту

Додаткові заходи безпеки почнуть діяти з 30 липня

У "Борисполі" запровадили перевірку для всіх відвідувачів аеропорту
Фото: Макс Левин

Аеропорт "Бориспіль" ввів додаткові заходи безпеки, тепер контроль проводитиметься для всіх відвідувачів комплексів аеропорту, включаючи зустрічаючих і проводжаючих.

Додаткові заходи безпеки почнуть діяти з 00:00 30 липня 2014 року, йдеться у повідомленні прес-служби аеропорту.

"Додаткові пункти контролю встановлюються на всіх вхідних групах зон прибуття та відправлення. З метою розмежування потоків пасажирів у зоні прибуття і відправлення одна вхідна група працюватиме на вхід до терміналу, інша - на вихід", - йдеться у повідомленні.

Співробітники аеропорту у своєму повідомленні також закликали пасажирів прибувати на реєстрацію заздалегідь, з урахуванням додаткового часу для проходження всіх необхідних формальностей. У повідомленні зазначили, що "на території привокзальних площ, терміналів і у пунктах контролю буде посилено заходи безпеки силами МВС, а також відповідних підрозділів аеропорту та суміжних організацій".

Нагадаємо, 17 липня "Боїнг-777" "Малайзійських авіаліній", що здійснював рейс за маршрутом Амстердам - Куала-Лумпур, зазнав аварії на території України у районі населеного пункту Грабове у Донецькій області. У результаті авіакатастрофи загинули всі 298 осіб, які знаходилися на борту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram