ГоловнаСуспільствоПодії

Убивство мера Кременчука перекваліфікували

Міліція допитує свідків, призначені 13 експертиз, також шукають ВАЗ-2109

Убивство мера Кременчука перекваліфікували
Олег Бабаев
Фото: exo.in.ua

Убивство мера Кременчука Олега Бабаєва перекваліфікували в умисне вбивство, вчинене на замовлення за попередньою змовою групою осіб.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Полтавської області, пише "Радіо Свобода".

"Вбивство перекваліфіковане в умисне вбивство, вчинене на замовлення за попередньою змовою групою осіб. Досудове слідство здійснює Кременчуцький міський відділ міліції і головне слідче управління МВС України в Полтавській області", - повідомила прес-секретар Полтавської обласної прокуратури Людмила Іващук.

У прокуратурі також зазначили, що зараз проводиться допит свідків, призначені 13 експертиз. Міліція також проводить пошук автомобіля ВАЗ-2109, з якого невідомі тричі вистрілили в мера.

Раніше кримінальне провадження у зв'язку із загибеллю Бабаєва було відкрито за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Нагадаємо, 26 липня близько 10:00, за попередніми даними, мер Кременчука Олег Бабаєв виїхав з дому на автомашині і під'їхав до сміттєвого контейнера на вулиці Сумській, 46, щоб викинути сміття.

У цю мить мешканці будинків почули кілька ударів, які виявилися пострілами з вогнепальної зброї. Від отриманих поранень Бабаєв помер на місці.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram