ГоловнаСуспільствоПодії

США перевіряють, чи були на борту малайзійського літака американці

На борту рейсу не було осіб, які використовували під час реєстрації американські паспорти

США перевіряють, чи були на борту малайзійського літака американці

Громадянин США, який загинув на збитому літаку авіакомпанії Malaysia Airlines, мав подвійне громадянство; не виключено, що перевірка виявить інших американських громадян серед пасажирів рейсу MH017.

Про це повідомила представник Державного департаменту США Джен Псакі, виступаючи на брифінгу у Вашингтоні, пише Укрінформ.

"Як повідомили нам в четвер "Малайзійські авіалінії", на борту цього рейсу не було осіб, які використовували під час реєстрації американські паспорти. Однак ми негайно вжили додаткових кроків, щоб встановити, чи були громадяни США на цьому рейсі", - зазначила представник держдепу.

Вона зазначила, що наразі точно відомо про те, що один пасажир мав подвійне громадянство, в тому числі, американське.

Псакі уточнила, що триває перевірка всієї інформації, для чого потрібен час. Станом на сьогодні немає інформації про походження і біографії щонайменше чотирьох чоловік.

Раніше повідомлялося, що на борту "Боїнга" було 23 американці.

Нагадаємо, що Boeing 777 авіакомпанії Malaysia Airlines, що здійснював рейс за маршрутом Амстердам - Куала-Лумпур, збили 17 липня на території України в районі населеного пункту Грабове в Донецькій області. Внаслідок авіакатастрофи загинули всі 298 осіб, що перебували на борту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram