ГоловнаСуспільствоПодії

Авіація АТО знищила десятки терористів і декілька "Градів", - Міноборони

Також знищено склади зі зброєю бойовиків

Авіація АТО знищила десятки терористів і декілька "Градів", - Міноборони
Фото: www.poltava.pl.ua

Українські льотчики 12 липня ввечері знищили дві установки РСЗВ БМ-21 "Град", до 30 терористів під Горлівкою і склади з боєприпасами та зброєю під Савур-могилою.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Згідно з повідомленням, усього авіація ЗСУ завдала п'ятьох точкових авіаударів по певних об'єктах противника.

Зазначають, що першого авіаудару авіації завдано по опорному пункту терористів у районі населеного пункту Лисичанськ. У результаті уражено скупчення бойовиків, а також озброєння і техніку.

"Другого прицільного авіаудару військові льотчики завдали по базі бойовиків у районі населеного пункту Гольмівський Горлівського району. Там приміщення спеціалізованої школи терористи обладнали під свої казарми.

Авіацією знищено до 30 терористів, 2 установки РСЗВ БМ-21 "Град", 2 ЗУ-23-2 і до 6 одиниць броньованої бойової техніки", - йдеться в повідомленні.

Третього авіаудару українські льотчики завдали в районі скупчення бойовиків поблизу населеного пункту Ровеньки. Льотчики знищили 10 бойовиків, реактивну систему залпового вогню БМ-21 "Град" і вивели з ладу кілька одиниць броньованої техніки.

Четвертого авіаудару завдано по базі бойовиків у районі населеного пункту Торез. Дані про знищену техніку та живу силу бойовиків уточнюють.

У Міноборони додають, що п'ятого авіаудару літаки повітряних сил ЗСУ завдали в районі кургану Савур-могила, що недалеко від Донецька. Авіація уразила опорний пункт терористів, бойову броньовану техніку і склади з боєприпасами та зброєю. Дані уточнюють.

"Також протягом дня проведено повітряну розвідку і виконано 7 вильотів літаків винищувальної авіації для прикриття угруповань військ (сил АТО)", - резюмують у міністерстві.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram