ГоловнаСуспільствоПодії

Військові звели міст над річкою Казенний Торець поблизу Слов'янська

Замість раніше зруйнованого терористами моста

Військовослужбовці звели міст над річкою Казенний Торець поблизу Слов'янська.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства оборони від 10 липня.

"Завдяки оперативним та професійним діям військовослужбовців інженерних підрозділів Збройних сил України наведено міст через річку Казенний Торець, замість зруйнованого терористами мосту поблизу Слов'янська. Таким чином, українські військові відновили транспортне сполучення в напрямку Харкова", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що перед тим, як понтонери почали зводити міст, на під'їздах до водної перешкоди сапери вилучили 24 вибухонебезпечні предмети.

Відновити підірваний терористами міст в найкоротші терміни було неможливо, тому військові інженери використовували важкий механізований міст з комплекту ТММ - 3М1, який знаходиться на озброєнні інженерних військ української армії.

У відомстві додали, що це вже другий міст, який звели фахівці понтонно-мостових частин Збройних сил у Донецькій області.

Нещодавно понтонери обладнали 72-метровий міст через річку Сіверський Донець, неподалік від населеного пункту Крива Лука.

Нагадаємо, 7 липня невідомі підірвали два залізничні мости Донецької залізниці на перегонах "Городниій - Кондрашевська-Нова" (Луганська область) і "Новобахмутівка - Очеретине" (Донецька область).

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram