ГоловнаСуспільствоЖиття

Приватна компанія в Сумах виселяє з будинку сім'ю колишнього курсанта із Севастополя

Харченко - один із курсантів, які залишилися вірними Україні після анексії Криму

У батьків одного з курсантів Академії військово-морських сил ім. Нахімова (м. Севастополь), сумчанина Олексія Харченка компанія, в якій працював його батько, забирає житло. Про це LB.ua розповів сам Харченко.

Сім'я курсанта з 2002-го мешкає у нежитловому приміщенні в м. Суми.

"Під час влаштування на роботу ще 12 років тому батькові пообіцяли - якщо він буде працювати на фірмі понад десять років, це приміщення переведуть у житловий фонд і віддадуть йому у власність. Після десяти років роботи батька фірма відмовилася переписувати на нього квартиру, і ось тепер хочуть із неї виселити", - розповів Харченко по телефону.

7 липня фірма "Наш дім" видала його батькові припис, у якому вимагає терміново звільнити приміщення, в якому проживає сім'я. В іншому разі директор компанії Т. Авраменко погрожує подати до суду.

припис про виселення з приміщення сім'ї Олексія Харченка
Фото: надано О. Харченком
припис про виселення з приміщення сім'ї Олексія Харченка

Харченко був одним із курсантів севастопольської Академії ВМС, які заспівали гімн України під час підняття російського прапора над будівлею вишу в березні цього року. Він закінчив навчальний рік в Одеській національній морській академії, куди перевівся у квітні. Зараз молодик готується до продовження навчання в Європі.

4 червня Кабінет Міністрів України своєю постановою ліквідував Академію ВМС імені П.С. Нахімова в м. Севастополь. Як повідомляли, у квітні близько двох сотень курсантів переїхали із Севастополя до Одеси.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram