ГоловнаСуспільствоПодії

МВС закликало міліціонерів Донбасу визначитися з позицією щодо України

Правоохоронцям дають право визначитися з територіальним органом, де він хоче проходити службу

 МВС закликало міліціонерів Донбасу визначитися з позицією щодо України

Міністерство внутрішніх справ України закликало особовий склад органів та підрозділів внутрішніх справ Донецької та Луганської областей визначитися "з народом вони, чи стають на бік зрадників".

Про це йдеться у відповідному зверненні Колегії Міністерства внутрішніх справ України від 4 липня.

У зверненні наголошується, що Україна втягнута в неоголошену війну, яка проходить на території Донецької та Луганської областей. Гинуть мирні люди, знищується державне і приватне майно, адміністративні будівлі державних органів, об'єкти соціального забезпечення. Більшість працівників органів внутрішніх справ Донецької та Луганської областей залишилися вірними Присязі та стали на захист суверенітету і цілісності України, мирного населення.

"Час вичікування пройшов, кожен повинен визначитися, з народом він, чи стає на бік зрадників", - підкреслюється у зверненні.

Головне управління МВС України в Донецькій області тимчасово передислоковано в місто Маріуполь, а в Луганській області - у місто Сватове.

Усі працівники цих територіальних управлінь повинні прибути до 7 липня 2014 до місця дислокації і продовжити службу.

"У разі неможливості прибуття кожен працівник має право визначитися з територіальним органом, де він бажає проходити службу на благо України. Розпочато роботу відповідних підрозділів з питання вашого подальшого проходження служби в інших регіонах України. Побажання кожного буде враховано", - йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram