ГоловнаСуспільствоПодії

Уночі сили АТО відбили атаки на аеродром у Краматорську і на блокпости поблизу Слов'янська (оновлено)

Бойовики далі обстрілюють блокпости українських силовиків

Уночі сили АТО відбили атаки на аеродром у Краматорську і на блокпости поблизу Слов'янська (оновлено)
Украинские силовики во время АТО в Карматорске
Фото: EPA/UPG

Бойовики обстрілюють позиції українських силовиків на сході України.

Про це повідомляє координатор руху "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на свій сторінці у "Фейсбуці" в понеділок, 30 червня.

За його даними, в Луганській області поблизу міста Кремінна з автоматичної стрілецької зброї і гранатометів обстріляли блокпост сил антитерористичної операції. Військові відбили напад, відкривши вогонь із зенітної установки.

"Протягом ночі в Донецькій області триває обстріл контрольованої українською армією гори Карачун із мінометів", - пише він.

Сепаратисти обстрілювали блокпости сил АТО поблизу Слов'янська й Авдіївки. З 6:00 30 червня, як повідомляє УНІАН з посиланням на повідомлення прес-центру АТО, обстрілу зазнали блокпости силовиків поблизу населеного пункту Макарів.

"За минулий вечір терористи на Сході України здійснили кілька обстрілів блокпостів і опорних пунктів українських військових. Так о пів на першу ночі поблизу населеного пункту Кремінна бойовики з лісової зони відкрили вогонь з автоматичних станкових гранатометів і стрілецької зброї по одному з блокпостів Збройних сил України", - йдеться в повідомленні.

Згодом на допомогу бойовикам під'їхав ще один автомобіль. Українські військові відкрили вогонь у відповідь із зенітної установки ЗУ-23. Атаку відбито. Втрат немає.

"Як висновок: банди терористів в односторонньому порядку вперто порушують мирний план Президента України Петра Порошенка з урегулювання ситуації на сході України", - наголошено в повідомленні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram