ГоловнаСуспільствоЖиття

Танкістам, які стоять під Луганськом, потрібна допомога

Потрібні техніка, одяг, взуття, речі повсякденного користування

Танкістам, які стоять під Луганськом, потрібна допомога
Российский танк Т-72 в Крыму
Фото: EPA/UPG

Потрібна термінова допомога танкістам другого батальйону 30 окремої гвардійської орденів Червоного Прапора і Суворова механізованої бригади, які перебувають у Луганській області.

Потрібні далекоміри, тепловізори (кілька штук), окуляри захисні, захисні комплекти (наколінники і налокітники), дощовики, камуфляжна форма, берці, кобури для пістолета Макарова. Також потрібні речі повсякденного користування (мило, шкарпетки, спреї від комарів).

"Ми стоїмо в Луганській області, щоночі йдуть обстріли наших блокпостів. Забезпечення у нас не дуже. Хочеться, звичайно, тепловізор на кожен блокпост, оскільки де тепловізори - там живі солдати", - говорить комбат Володимир К.

Фінансову допомогу можна переказувати на картку ПриватБанку 5168 7420 1009 2421 (Тука Георгій).

Якщо можете допомогти безпосередньо технікою або речами, а також з усіх інших питань - звертайтеся до Олександра Рудоманова на сторінку у Фейсбуці: https://www.facebook.com/sasko.laps.

Нагадаємо, першого заступника міністра оборони України Богдана Буцу усунули від виконання обов'язків на час службового розслідування. Його підозрюють у корупційних діях, через які українські військові залишилися без належного матеріально-технічного забезпечення.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram