ГоловнаСуспільствоПодії

Біля колишнього офісу одного з банків "Сім'ї" в Києві сталася стрілянина

Міліція шукає документацію та зниклий комп'ютер

Біля колишнього київського офісу Укрбізнесбанку на вулиці Гайцана (Печерський район) вдень у середу сталася стрілянина.

Як розповів LB.ua очевидець подій, всередину будівлі, де зараз розташовуються офіси, зайшли правоохоронці в зеленій формі та балаклавах. Вони не представилися та не пояснили причини своєї появи.

Орендарі офісу викликали свого адвоката Надію Лебединську. Вона спробувала зняти на телефон те, що відбувається з-під воріт з двору. Потім, за її словами, пролунав постріл, на неї щось посипалося. У штанині Лебединської залишився овальний отвір, схожий на слід від кулі. Телефон розбився.

Наразі відомо, що всередині знаходяться слідчі УМВС. Вони нікого не пускають всередину, розкривають всі кабінети та сейфи, нібито з метою знайти документацію Укрбізнесбанку та зниклий комп'ютер одного з адвокатів Януковича-молодшого.

У березні офіс київської регіональної дирекції УББ на Гайцана намагалися захопити озброєні люди. Після цього банк перевів його на вулицю Гончара біля станції метро "Золоті ворота".

Нагадаємо, у Межигір'ї знайшли докази зв'язку Укрбізнесбанку з "Сім'єю". Виявилося, що УББ був обслуговуючою установою для більшості компаній, що належать оточенню екс-президента Віктора Януковича та виконував роль розрахункового центру "Сім'ї".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram