ГоловнаСуспільствоЖиття

39 батальйону, який бере участь в АТО, потрібна термінова допомога (оновлено)

Бійцям бракує елементарних засобів захисту

39 батальйону, який бере участь в АТО, потрібна термінова допомога (оновлено)
Архивное фото

39 батальйону територіальної оборони Дніпропетровська, який зараз базується в Донецькій області та бере участь в антитерористичній операції, потрібна допомога. Про це LB.ua повідомив командир роти 39 батальйону Юрій Р.

"У нас 12 бронежилетів на сотню бійців", - сказав командир роти. За його словами, кілька меценатів обіцяли доправити амуніцію до відправлення бійців у зону АТО, проте ці обіцянки не виконано, а військові, як і раніше, не забезпечені елементарними засобами захисту.

Бійцям батальйону необхідні бронежилети 5 рівня захисту, ліхтарики, дизель-генератор для освітлення території, розвантаження, захист для ніг і рук, індивідуальні аптечки, теплі светри для нічних чергувань. Окрім того, для безпеки бійців потрібні прилади нічного бачення і тепловізори. Також потрібні рації - зараз бійці змушені спілкуватися між собою по мобільних телефонах.

Фінансову допомогу для 39 батальйону можна переказувати на поточний рахунок номер 26207702365114 в Дельта-банку, одержувач Вернер Неллі Георгіївна, договір № 006-15505-251213 - поповнювати можна у відділенні або через термінали Ibox.

З приводу доставки амуніції прохання звертатися за телефоном 093-2179684.

Нагадаємо, нещодавно Антимонопольний комітет України зупинив закупівлю бронежилетів за державні кошти, Турчинов звернувся до Генпрокуратури з вимогою провести перевірку і покарати винних.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram