ГоловнаСуспільствоЖиття

За виїзд із зони АТО терористи вимагають $1000 з дорослого і $500 з дитини

Бойовики намагаються будь-яким шляхом вирватися із зони АТО

За виїзд із зони АТО терористи вимагають $1000 з дорослого і $500 з дитини
Фото: Макс Левин

У Слов'янську бойовики вимагають гроші за евакуацію людей, а самі намагаються вийти з міста, вбираючись навіть у священиків.

Таких "святих отців" з автоматами під рясами затримують українські військові на блокпостах, повідомляє ТСН.

За інформацією української розвідки, в місті залишилося не більше за 7 тисяч мирних жителів. Бойовики в місті нарощують сили і готуються до прориву.

Як повідомляють кореспонденти каналу, які працюють в зоні бойових дій, у місті не вщухає стрілянина - терористи воюють і все частіше зводять рахунки між собою.

Поблизу Слов'янська в Семенівці, як стверджують українські десантники, цивільних теж майже немає. З самого міста та прилеглих селищ виїхали від 15 до 60% населення.

Раніше МОЗ повідомило, що від початку протистояння на Сході України до сьогодні в Луганській і Донецькій областях загинули 270 осіб.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України прийняв рішення створити на базі Державної служби України з надзвичайних ситуацій координаційний центр для підтримки людей, які хочуть покинути зону АТО.

Агентство ООН у справах біженців повідомляло, що кількість внутрішньо переміщених осіб, переміщення яких почалося перед березневим референдумом у Криму, сягнула майже 10 тисяч.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram