ГоловнаСуспільствоЖиття

Росія ввела на кордоні з Україною режим надзвичайної ситуації

Режим НС вводиться у зв'язку зі складною обстановкою на Південному Сході України

Росія ввела на кордоні з Україною режим надзвичайної ситуації
Фото: inforesist.org

З 4 червня в 15 територіях Ростовської області Російської Федерації, які межують з Україною, введено режим надзвичайної ситуації.

Відповідне розпорядження губернатора області від 04.06.2014 №150 розміщено на офіційному сайті уряду Ростовської області.

Кордонами зони надзвичайної ситуації визначено території в межах кордонів таких муніципальних утворень: м. Азов, м. Гуково, м. Донецьк, м. Зверєво, м. Новошахтинськ, м. Таганрог, Некліновський, Матвєєво-Курганський, Куйбишевський, Родіоново-Несветайський, Красносулінський , Кам'янський, Тарасівський, Міллеровський, Чортківський райони Ростовської області.

Згідно з документом, режим НС вводиться у зв'язку зі складною обстановкою в південно-східних областях України і значним збільшенням прибуття постраждалих громадян на територію прикордонних районів Ростовської області, необхідністю забезпечення їх життєдіяльності в пунктах тимчасового проживання та харчування.

Нагадаємо, 4 червня в.о. президента України Олександр Турчинов заявив, що Україна частково перекриє кордон з Росією на півдні Донецької та в частині Луганської області.

Напередодні Турчинов повідомив, що доручив РНБО опрацювати питання необхідності введення воєнного стану в Донецькій і Луганській областях.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram