ГоловнаСуспільствоПодії

ЛНР і ДНР попросили світову спільноту про захист від АТО

Сепаратисти очікують реакції на свій заклик про допомогу

Самопроголошені "Луганська народна республіка" і "Донецька народна республіка" просять світову спільноту про захист від антитерористичної операції.

Про це сказано в заяві, опублікованій на сайті ЛНР.

"За нашими відомостями, отриманими з достовірних джерел, діюча українська влада спільно зі США готується до проведення тотальної кривавої зачистки нашої землі. У цій зачистці не шкодуватимуть ні жінок, ні дітей. Цей фашистський сценарій призначений для виконання найближчим часом. Ми - народ Донецької народної республіки і Луганської народної республіки - готові зустріти ворога, що несе загибель нам і нашим дітям. Але ми щиро сподіваємося, що світова спільнота не залишиться осторонь і відреагує на наш заклик про допомогу", - йдеться в повідомленні.

Також у заяві ЛНР і ДНР висловлюють надію на те, що особи, відповідальні за розпалювання національної ворожнечі між слов'янами шляхом маніпуляцій, а також напряму, зокрема фінансово, підтримують екстремістські націоналістичні організації, усвідомлюють, що їх неминуче спіткає справедливе покарання, що відповідатиме масштабу їхніх злодіянь і вчинених військових злочинів.

У зв'язку із цим ЛНР і ДНР звертаються до світової спільноти із закликом про негайну допомогу й адекватну реакцію на події на їхніх територіях.

Раніше в четвер активісти донецького Євромайдану зажадали від влади активізувати проведення АТО.

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram