ГоловнаСуспільствоПодії

Військові в Донецьку нейтралізували кілька вогневих точок терористів, - ІО

Військові в Донецьку нейтралізували кілька вогневих точок терористів, - ІО
Фото: @HromadskeTV

У Донецьку українські військові під час АТО нейтралізували кілька вогневих точок терористів.

Про це написав координатор групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук на своїй сторінці у "Фейсбуці".

"За останні години в Донецьку сили АТО нейтралізували кілька вогневих точок терористів. У районі аеропорту захоплено розрахунок міномета бойовиків - серед бойовиків ідентифіковано кавказця. Також захоплено реактивний піхотний вогнемет (РПВ) "Джміль" терористів", - написав Тимчук.

За словами його, в районі аеропорту в Донецьку силовики захопили мікроавтобус зі зброєю - 10 ручних протитанкових гранатометів.

Тимчук додав, що "серед знищених за останні 3 доби в зоні проведення АТО бойовиків ідентифіковано, крім громадян України, також сербів і громадянин Росії з Інгушетії, Чечні, Дагестану, а також жителів Абхазії".

Раніше Тимчук повідомляв, що бойовики на Донбасі використовують викрадені автомобілі "швидкої допомоги", щоб перевозити зброю і терористів.

Зазначимо також, учора один із командирів донецького ополчення Сергій Здрилюк, більш відомий під псевдонімом "Абвер", підтвердив прибуття чеченських бойовиків на Донбас для допомоги терористам "Донецької народної республіки". Крім того, мер Донецька Олександр Лук'янченко заявив, що з постраждалих у Донецьку під час боїв українських силовиків із бойовиками 26 травня вісім осіб є жителями Грозного і Гудермеса (Чечня).

Проте голова Чеченської Республіки Рамзан Кадиров заявив, що чеченські військові не беруть участі в українському конфлікті, а "якщо чеченці на Донбасі є, то з власної волі".

 

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram