ГоловнаСуспільствоПодії

Турчинов заявив про загибель 13 бійців АТО в четвер

В.о. президента запевняє, що кільце операції стискається

Турчинов заявив про загибель 13 бійців АТО в четвер
Фото: president.gov.ua

В.о. президента, спікер Верховної Ради Олександр Турчинов заявив, що в четвер загинули 13 бійців антитерористичної операції.

"Кільце АТО стискається в Донецькій і Луганській областях... Але сьогодні вони спробували розірвати оточення і атакували блокпост за 48 км від Донецька... Від вогню і гранатометів загинули за Україну наші військові хлопці. 13 життів забрала ця операція", - сказав він на зустрічі з главами церков, пише РБК-Україна.

Він також заявив, що з російського боку відбуваються спроби прориву кордону для завезення зброї в Донецьку і Луганську область, щоб зірвати проведення президентських виборів. При цьому він запевнив, що вибори таки відбудуться.

"Я сподіваюся, що по всій країні, з певними винятками, де вибори будуть паралізовані терористами, відбудуться відкриті й прозорі вибори, і ми оберемо президента нашої держави", - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні під Волновахою обстріляли українських силовиків. Внаслідок бою сили АТО понесли найсерйозніші втрати від початку операції на сході України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram