ГоловнаСуспільствоПодії

Невідомі намагалися націоналізувати завод з виробництва бронескла в Костянтинівці

На озброєних загарбниках не було жодних розпізнавальних знаків

Невідомі здійснили спробу націоналізувати ПАТ "Спецтехскло А" у Костянтинівці Донецької області.

Про це 22 травня повідомляє "ОстроВ" з посиланням на одного з робітників цього підприємства, котрий говорив на анонімних умовах.

За словами співрозмовника агентства, це підприємство виробляє броньоване скло, скло для залізничних вагонів, винищувачів авіації і банків.

Він також розповів, що вчора до керівника "Спецтехскло А" прийшли семеро осіб у камуфляжній формі, в масках і озброєні. "Звідки вони, не знаємо, нам не представилися. Я не готовий сказати, з Донецької народної республіки вони чи ні. Стрічок георгіївських на них не було, прапорів теж. Вони говорили з керівництвом підприємства", - розповів він.

За його словами, після розмови з озброєними людьми керівництво підприємства жодних пояснень співробітникам не дало. "Але, пішла чутка, що нас хочуть націоналізувати", - сказав співробітник підприємства, зазначивши, що сподівається на допомогу ЗМІ.

На запитання про те, чи було звернення до міліції з боку керівництва підприємства, співрозмовник відповів, що "немає сенсу до них звертатися. Міліція давно тут нічого не вирішує".

Нагадаємо, 20 травня самопроголошена Донецька національна республіка оголосила про націоналізацію підприємств регіону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram