ГоловнаСуспільствоЖиття

Маріупольські металурги оголосили страйк

Таким чином металурги збираються висловити свій протест проти сепаратизму, заворушень і мародерства

Маріупольські металурги оголосили страйк
Фото: www.life.zp.ua

З 20 травня в Маріуполі на комбінаті ім. Ілліча і "Азовсталі" компанії "Метінвест", основним власником якої є Рінат Ахметов, на три години зупинятиметься виробництво. Страйк триватиме доти, поки ситуація в регіоні не стабілізується.

Про це повідомили генеральні директори підприємств Юрій Зінченко та Енвер Цкітішвілі, повідомляє сайт 0629.com.ua.

О 12:00 пролунає гудок, після якого на підприємствах групи "Метінвест" зупиниться робота в неосновних цехах підприємств. Відновиться робота в цих цехах і підрозділах тільки о 15:00.

Таким чином, металурги збираються висловити свій протест проти сепаратизму, заворушень і мародерства, що охопили Донецьку область. Також мета акції - повідомити, що розвиток металургійної промисловості можливий тільки в єдиній Україні. В результаті загостреної обстановки на південному сході і дій незаконних формувань стає неможливим проведення угод, металургійні підприємства зазнають збитків.

Нагадаємо, сьогодні робітники-металурги мали взяти участь у Марші миру з вимогами припинення збройних сутичок у Донецькій області. Однак, організатори змушені були відмовитися від проведення заходу після появи в місті терористів "Донецької республіки".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram