ГоловнаСуспільствоПодії

Міноборони підтвердило загибель двох військових в Маріуполі

Загинув підполковник Сергій Демиденко та солдат Олег Ейсман

Міноборони підтвердило загибель двох військових в Маріуполі
Фото: EPA/UPG

У Маріуполі 9 травня під час антитерористичної операції, загинули заступник командира та кулеметник батальйону територіальної оборони.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міноборони України.

"9 травня в Маріуполі було вбито заступника командира батальйону територіальної оборони підполковник Демиденка Сергія Володимировича. Автомобіль, в якому він перебував, був підступно розстріляний із засідки. При забезпеченні розблокування Маріупольського міського управління МВС України у Донецькій області героїчно загинув кулеметник батальйону територіальної оборони солдатів Ейсман Олег Володимирович", - йдеться в повідомленні.

Керівництво Міноборони України і Генштабу Збройних сил України висловило співчуття рідним та близьким загиблих.

Також під час проведення антитерористичної операції в Маріуполі загинув начальник ДАІ Віктор Саєнко, а також співробітник батальйону патрульної служби Михайло Єрмоленко.

Раніше прес-служба Нацгвардії України повідомляла, що вивела свої сили з епіцентру подій.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявляв, що під час АТО в Маріуполі вбито близько 20 терористів, чотирьох взяли в полон. Втрати серед співробітників МВС - одну людину вбито, п'ятеро - поранені.

У прес-службі Донецької облдержадміністрації повідомили, що 7 людей загинули та 39 доставлені з вогнепальними пораненнями до лікарень Маріуполя.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram