ГоловнаСуспільствоПодії

У Краматорську існує висока ймовірність провокацій на 9 травня, - ІС (Оновлено)

Терористи обладнали кілька вогневих точок

У Краматорську існує висока ймовірність провокацій на 9 травня, - ІС (Оновлено)
Фото: EPA/UPG

У Краматорську Донецької області сьогодні, в День Перемоги, існує висока ймовірність провокацій і диверсій, аби дестабілізувати і без того складну ситуацію в місті.

Про це у своєму Facebook повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" (ІС) Дмитро Тимчук.

"Зокрема, сьогодні (8 травня, - Ред.) проросійські терористи без усякої потреби переклали бруківку на підходах до "Вічного вогню" в центрі міста. Раніше в цей район міста, за нашими даними, було завезено до 20 кг тринітротолуолу (тротилу)", - зазначив він.

За словами Тимчука, на сьогодні біля "Вічного вогню" призначено святкові заходи за участю ветеранів війни. ІС закликає жителів міста бути вкрай обережними під час святкових заходів на честь Дня Перемоги.

Оновлення. За оперативними даними ІС, у Краматорську терористи обладнали кілька вогневих точок. Одна з них розташована на другому поверсі Палацу культури і техніки (у фотостудії з видом на виконком). Друга - на даху житлового будинку навпроти готелю по вул. Соціалістичній. Там постійно чергують бойовики, озброєні снайперськими гвинтівками і автоматами.

Декілька озброєних бойовиків постійно чергують у дворах за виконкомом. За даними ІС, "патрулям" терористів роздали коктейлі Молотова.

Окрім цього, за наявними даними, в місті обладнано 5 блокпостів сепаратистів:

вул. Паркова, навпроти будинку №107;    

Артемівський переїзд (при в'їзді на міст із боку Дружківки);    

"Маячка" (дорогою на Дмитрівку);    

На виїзді в бік Слов'янська;   

вул. Орджонікідзе/Радгоспна (поворот на Ясногірку).

Нагадаємо, вчора повідомляли, що сепаратисти мінують каналізаційну систему Краматорська і нібито готуються замінувати трасу Краматорськ-Дружківка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram