ГоловнаСуспільствоПодії

ДТП у Києві: водій "п'ятірки" проїхав кілометр зустрічною смугою та загинув у зіткненні з Mercedes ML

У понеділок, близько 4-ї ранку у Києві на Південному мосту під час лобового зіткненнія ВАЗ-2105 та позашляховика Mercedes загинув водій "п'ятірки". Про це повідомляє кореспондент LB.ua з місця подій.

За попередніми даними, водій ВАЗу неймовірним чином виїхав з проспекту Бажана на Південний шляхопровід, але "зустрічною". Як йому вдалося виїхати на дорогу з одностороннім рухом, відокремлену від зустрічного напрямку відбійником та розділювальною смугою - залишається загадкою. Проти руху водієві ВАЗу вдалося проїхати близько кілометра.

Як розповів водій мінівена Mercedes Vito - він рухався мостом у напрямку проспекту Бажана, і раптово побачив на своїй смузі зустрічне світло фар. Водій Vito встиг змінити смугу і тим самим уник лобового зіткнення. Позашляховик Mercedes ML, який рухався за мінівеном уникнути зіткнення з ВАЗом не зміг.

Від удару "п'ятірку" закинуло на металевий відбійник з лівого боку проїжджої частини, а позашляховик розкрутився, відлетів у відбійник з правої сторони проїжджої частини, після чого з відірваним колесом проковзнув ще близько тридцяти метрів. Водія німецького позашляховика від важких травм врятували подушки безпеки. Очевидці кинулися до водія ВАЗу, викликали "швидку" та дістали постраждалого чоловіка з понівеченої машини. На жаль, молодий чоловік, який сидів за кермом "п'ятірки" отримав важкі травми та невдовзі помер на місці події.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram