ГоловнаСуспільствоЖиття

Сепаратисти заявили, що утримують мера Слов'янська

Сепаратисти заявили, що Штепа перенесла операцію і почувається зле

Сепаратисти Слов'янська зізналися, що утримують у себе мера міста Нелю Штепу.

"Знаючи про те, що проти Нелі Ігорівни відкрито кримінальну справу за фактом сепаратизму (...), тому ми вирішили Нелю Ігорівну нікому не віддавати. Вона знаходиться у нас", - заявив лідер сепаратистів В'ячеслав Пономарьов на мітингу біля місцевої міськради, повідомляє "Українська правда".

"Вона в нормальному стані. Просто вчора у неї була маленька криза. Вона після операції. Почувається зле. Вона написала заяву про складання своїх повноважень", - додав він.

Як повідомляли, мер Слов'янська відучора не виходила на зв'язок. За даними ЗМІ, в четвер у другій половині дня Штепа подала у відставку.

Нагадаємо, 13 квітня депутат Верховної Ради Олександр Бригинець заявляв про те, що Штепа втекла з міста у зв'язку з проведенням Службою безпеки України антитерористичної операції.

15 квітня Неля Штепа заявила, що її нібито підтримка сепаратистів, які захопили місто, була тактичним ходом для звільнення заручників.

Штепа в перший день захоплення сепаратистами Слов'янська виступила з їх беззаперечною підтримкою, але потім змінила свою риторику на протилежну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram