ГоловнаСуспільствоЖиття

Стрілянина у "родовому маєтку" Пшонки була викликана плутаниною серед українських військових

Місцеві жителі допомагали наших військам, а не блокували їх

Стрілянина у "родовому маєтку" Пшонки була викликана плутаниною серед українських військових
архивное фото
Фото: Макс Левин

У середу ввечері біля села Сергіївка, що поруч з Краматорськом, кружляли вертольоти та лунала стрілянина. Це були українські десантники, які брали участь в антитерористичній операції.

Пізніше з'явилася інформація, що серед цивільних осіб є один поранений: чоловік отримав наскрізне кульове поранення у шию.

Висловлювалося припущення, що українські військові розчищали собі шлях до Слов'янська, де засіли російські диверсанти.

Насправді, все виявилося куди тривіальніше та одночасно страшніше. Очевидці подій розповіли LB.ua, що дві одиниці бронетехніки, які раніше вдалося вивести з Краматорська,елементарно зламалися в дорозі. Поки жителі села Сергіївка чим могли допомагали солдатам (у тому числі і годували військових, яких відправили на "спецоперацію" без провізії), до українського штабу надійшла інформація стосовно нібито захоплення бронетехніки.

Десантники повинні були відбити "захоплену техніку". А потерпілого місцевого чоловіка прийняли за "терориста". На щастя, поруч були медики, які змогли надати йому допомогу.

Додамо, що село Сергіївка - батьківщина одіозного генпрокурора Пшонки.

Нагадаємо, за останньою інформацією, бойовики зі Слов'янська виїхали у бік Артемівська, розташованого на трасі Слов'янськ - Ростов-на-Дону.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram