ГоловнаСуспільствоПодії

Одразу три ДТП за участю 11 автомобілів паралізували в неділю проспект Бажана в Києві

Обставини з'ясовує слідча група

Масштабне ДТП сталося в неділю ввечері в Києві на проспекті Бажана. У трьох аваріях, що сталися протягом десяти хвилин, зіткнулися одинадцять автомобілів.

Як вдалося з'ясувати, першими стукнулися Volkswagen Passat і Lifan. За словами людей з Lifan, вони рухалися в лівій смузі в напрямку Харківської площі. Ззаду за ними, блимаючи фарами і вимагаючи дати дорогу, рухався Volkswagen. Раптово водій Volkswagen на великій швидкості праворуч випередив Lifan і різко перелаштувався просто перед ним. Сталося зіткнення - Lifan правим переднім краєм вдарив у лівий бік Volkswagen. Від удару Volkswagen розкрутило, він врізався передньою частиною в металевий відбійник, зсунувши його на півметра на зустрічну смугу. Прибулі медики "швидкої" надали першу допомогу водію німецького авто, але, незважаючи на травму голови, від госпіталізації він відмовився. Уламки частин Volkswagen під час зіткнення перелетіли через відбійник на смугу зустрічного руху.

Тим часом "зустрічною" рухався автомобіль-таксі Chevrolet. Металеві уламки на проїжджій частині пробили Chevrolet два колеса. Водій таксі зупинився в лівому ряду, і відразу в автомобіль, що пригальмував перед Chevrolet на "аварійці", врізалося інше авто. Через зіткнення утворився корок.

Буквально через кілька хвилин водій Hyundai Sonata, за словами очевидців, перелаштовуючись із ряду в ряд, на великій швидкості протаранив Ford Mondeo, який рухався перед ним, потім Opel Vectra, після цього Ford Escort і вже з вирваним колесом загальмував у лівий бік вантажівки Renault Magnum, зачепивши при цьому ще Daewoo Nexia.

Допомога медиків знадобилася водієві Hyundai - його з травмою голови госпіталізували. Два пасажири Hyundai, незважаючи на травми, від госпіталізації відмовилися. Решта учасників ДТП не постраждали.

Обставини цієї події належить з'ясувати слідчій групі.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram