ГоловнаСуспільствоЖиття

У Миколаєві прихильники Майдану побилися з проросійськими активістами

Постраждав активіст ДемАльянсу

Унаслідок сутичок між сепаратистами і прихильниками Майдану в Миколаєві постраждала щонайменше одна людина.

Спочатку ополченців і проросійських сепаратистів розмежовував недостатньо щільний кордон міліції, який ополченцям удалося доволі швидко прорвати, повідомляє видання "НикВести".

Почалися сутички з використанням шумових гранат, фаєрів і петард.

У результаті сутичок постраждав активіст ДемАльянсу Денис Плішко. Йому розбили голову тупим предметом, коли він розтягував учасників бійки. За його словами, це зробив хтось із сепаратистів.

Правоохоронні органи також брали участь у бійці: вони без розбору почали застосовувати силу до всіх - і сепаратистів, і учасників Народного ополчення.

Фото: nikvesti.com

Згодом активісти Народного ополчення знесли все наметове містечко з території біля пам'ятника героям-ольшанцям у Миколаєві.

Перед цим близько 300 прихильників проросійських сепаратистських мітингів підійшли до Миколаївської ОДА з метою проникнути всередину будівлі. До вечора їх поменшало до ста осіб.

Близько 22:28 співробітники правоохоронних органів почали оточувати агресивних сепаратистів біля ОДА, і ті, зрозумівши, що їх можуть затримати, втекли у бік пам'ятника героям-ольшанцям, згорнувши триколор.

Назустріч їм вийшло кілька сотень представників Народного ополчення. Почалися сутички.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram