ГоловнаСуспільствоЖиття

Затримані в Росії українці виявилися заробітчанами

За словами родичів чоловіків, із ними немає зв'язку від 14 березня

Затримані в Росії "терористи" є українськими заробітчанами.

Про це заявили родичі затриманих громадян України, повідомляє "5 канал".

Родичі та друзі показаних російським телебаченням Артема Гордієнка, Віталія Кривошеєва і Кирила Пилипенка кажуть, що чоловіки поїхали в Росію на заробітки - виготовляти шкільні фотоальбоми.

Востаннє затримані в Росії й обвинувачені в тероризмі громадяни виходили на зв'язок 14 березня. Їхні близькі досі не знають, де перебувають зниклі українці.

Нагадаємо, вчора Федеральна служба безпеки РФ повідомила про затримання 25 громадян України. Згідно з повідомленням, їх затримали у зв'язку з інформацією про наміри представників так званого "Правого сектору" здійснити з 14 по 16 березня диверсійно-терористичні акти у Ростовській, Волгоградській, Тверській, Орловській, Бєлгородській областях, Республіці Калмикія і Республіці Татарстан. У п'ятницю перший віце-прем'єр-міністр Віталій Ярема заявив, що офіційної інформації про затримання в Росії 25 українців за підозрою в підготовці терактів Україна не отримувала.

Також російське агентство РИА Новости з посиланням на джерело в правоохоронних органах Бєлгородської області повідомляє про депортацію двох із 25 громадян України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram