ГоловнаСуспільствоПодії

СБУ вилучила арсенал зброї у Львівській області

Спецслужба перевіряє, чи використовували автомати проти "майданівців"

Служба безпеки України у взаємодії з МВС провела у Львівській області спецоперацію вилучення вогнепальної зброї.

Фото: http://www.sbu.gov.ua/

Як повідомляє прес-центр СБУ, з незаконного обігу вилучено три автомати Калашнікова, автомат-пістолет Шпагіна, автомат ППС, автомат "Томпсон", чотири карабіни, помпову рушницю ІЖ, шість гвинтівок, чотири гладкоствольні мисливські рушниці, два пістолети, револьвер. Окрім цього, вилучено два магазини до пістолета "Макаров", 11 мисливських патронів 12 калібру, 26 патронів калібру 7,62 мм, 44 патрони калібру 5,6 мм.

Фото: http://www.sbu.gov.ua/

"Триває перевірка можливого використання вилученої зброї у кримінальних злочинах і причетності його до розстрілу учасників мирних акцій на Майдані Незалежності в лютому ц.р.", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 20 березня СБУ і МВС вилучили дві тротилові шашки, заховані за вентиляційною трубою біля одного з під'їздів будинку на вул. Б. Грінченка біля Майдану Незалежності в Києві.

Під час подальших заходів 24 березня СБУ і міліція виявили схованку на території Білодібровського лісництва в Києві з 13 тротиловими шашками загальною вагою 2,6 кг, трьома пістолетами, обрізом мисливської гладкоствольної рушниці, 120 патронами до автомата Калашнікова, 103 патронами до пістолетів ТТ, ПМ і "Кольт".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram