ГоловнаСуспільствоЖиття

Інформація про звільнення Мамчура не підтвердилася

У військовій частині зазначають, що не знають, хто такий майора Пиковець, який заявив про звільнення командира

Інформація про звільнення Мамчура не підтвердилася
Фото: ukraine.d3.ru

Українські військові спростовують інформацію про звільнення Командира військової частини в Бельбеку Юлія Мамчура.

Про це йдеться в повідомленні на сайті військової частини А-4515. "В Інтернеті пройшла інформація, що якийсь майор Валерій Пиковець заявив про звільнення полковника Мамчура. Наразі, 23 березня 15:20, командир не вийшов на зв'язок ні зі своєю дружиною, ні зі своїми офіцерами. У штаті в/ч А-4515 немає майора з прізвищем Пиковець. Хто це такий - невідомо", - сказано в повідомленні.

Зазначають, що телефон Мамчура, як і раніше, вимкнений.

Спростувала інформацію про звільнення і дружина Юлія Мамчура Лариса. Вона заявила, що її чоловік не виходить на зв'язок з вечора 22 березня, коли він устиг повідомити, що його везуть у Севастополь, повідомляє "Радіо Свобода". Раніше ЗМІ з посиланням на "одного з офіцерів військової частини в Бельбеку майора Валерія Пиковца повідомили про звільнення Юлія Мамчура.

Нагадаємо, 22 березня російські військові протаранили ворота на БТР і, застосувавши зброю, захопили військову частину біля аеродрому "Бельбек".

Було викрадено командира частини Юлія Мамчура.

В.о. президента України, спікер ВР Олександр Турчинов зажадав звільнити Мамчура і припинити провокації з боку Збройних сил Росії.

Водночас стало відомо, що 23 березня вранці в Криму затримали заступника командувача Військово-Морських сил ЗС України з берегової оборони - начальника управління військ берегової оборони генерал-майора Ігоря Воронченка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram