ГоловнаСуспільствоЖиття

Кримська міліція наказала мешканцям здати зброю

Осіб, які добровільно здали зброю, звільняють від кримінальної відповідальності

Кримська міліція наказала мешканцям здати зброю
Фото: mignews.com.ua

Кримська міліція наказала жителям півострова до 30 березня здати всю зброю, яку ті зберігають незаконно. В іншому разі правопорушників притягнуть до кримінальної відповідальності згідно з російськими законами.

Про це повідомили в прес-службі МВС Криму.

"Громадяни, у яких після 30 березня виявлять і вилучать зброю, яку ті зберігають незаконно, будуть притягнуті до кримінальної відповідальності відповідно до законодавства Російської Федерації, незалежно від їх приналежності до громадської організації або формування", - сказано в повідомленні.

У міліції вважають, що незаконне зберігання зброї, боєприпасів, вибухівки - це злочин, за який законодавством передбачена кримінальна відповідальність.

"Проте громадяни, які добровільно звернулися в міліцію з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів і спеціальних засобів, що зберігаються незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності", - повідомили в прес-службі.

Нагадаємо, як повідомляли, через загибель українського військовослужбовця військовим частинам ЗС України, дислокованим в АР Крим, дозволено застосовувати зброю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram