ГоловнаСуспільствоЖиття

У Медведчука заяви Булатова назвали брехливими та цинічними

"Український вибір" вважає, що Булатов чудово розуміє, що за пошкодження приватної власності він нестиме кримінальну відповідальність

У Медведчука заяви Булатова назвали брехливими та цинічними
Фото: Facebook Олексій Гриценко

Заяви лідера Автомайдану Дмитра Булатова про причетність лідера громадського руху "Український вибір" Віктора Медведчука до його викрадення брехливі та цинічні. Про це завили в прес-службі "Українського вибору".

"Заяви Дмитра Булатова про те, що до його викрадення причетний лідер громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук, - цинічні й брехливі. Провокаційне твердження ватажка Автомайдану, який атакує паркани й нищить чужу власність, можна розцінювати тільки як зведення рахунків і помсту за заяву в органи міліції", - йдеться в заяві.

В "Українському виборі" також заявили, що Булатов прекрасно розуміє, що за заподіяння шкоди та пошкодження приватної власності його притягнуть до кримінальної відповідальності відповідно до закону, після того, як слідство буде завершено.

"Абсурдні звинувачення на адресу Віктора Медведчука - єдиного політика, який на витівки Булатова і таких як він реагував виключно в рамках правового поля, звернувшись до правоохоронних органів, варто розцінювати лише як спробу уникнути справедливого покарання", - підкреслюється в заяві.

Нагадаємо, на прес-конференції 6 лютого Дмитро Булатов припустив, що до його викрадення може бути причетний Віктор Медведчук.

"Медведчуком цікавилися особливо детально. Щодо нього питань було більше, ніж щодо Захарченка та інших. Мене навіть запитували про те, хто давав наказ ламати паркан Медведчуку. Стосовно інших таких питань не було", - акцентував Булатов.

Нагадаємо, Дмитра Булатова викрали 22 січня. Кілька днів викрадачі били та катували активіста. 30 січня його залишили в лісі під Києвом, після чого він дістався до найближчого населеного пункту та вийшов на зв'язок з близькими.

МВС розслідує три версії викрадення Булатова. На прес-конференції, розповідаючи подробиці викрадення та знущань над ним, активіст акцентував на тому, що під час допитів викрадачі надто наполегливо ставили питання щодо акції біля будинку Медведчука.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram