ГоловнаСуспільствоПодії

Суди відпустили 38 з 64 затриманих на Грушевського

26 осіб чекають суду за гратами

Суди відпустили 38 з 64 затриманих на Грушевського
Фото: runews.su

Станом на 4 лютого з 64 активістів, затриманих на вулиці Грушевського в Києві, залишаються за гратами 26 осіб. Решті обрано запобіжний захід, не пов'язаний з арештом.

Про це інформує прес-служба прокуратури Києва.

Повідомляють, що у вівторок Апеляційний суд Києва задовольнив клопотання про зміну запобіжного заходу двом підозрюваним. Їх відпустили під домашній арешт. Ще одного суд залишив за гратами.

"В цілому в даний час з 64 підозрюваних у масових заворушеннях 26 осіб перебувають під вартою, 36 - відпустили під домашній арешт, з одного взяли особисте зобов'язання, ще за одного підозрюваного внесли заставу", - наголошується в повідомленні.

Варто зазначити, що пом'якшення запобіжного заходу не означає звільнення від відповідальності - суди винесуть вироки за результатами розгляду кримінальних справ.

Нагадаємо, представники громадської організації "Союз ветеранів Афганістану" і лідери радикального об'єднання "Правий сектор" вчора заявили про те, що домовилися про звільнення їх соратників з керівниками силових відомств. В обмін вони пообіцяли до 7 лютого піти з вулиці Грушевського, звільнити приміщення Київради і адміністративні будівлі в усіх регіонах України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram