ГоловнаСуспільствоЖиття

На дахи будинків по вулиці Грушевського посадили снайперів?

Камера "засікла" чоловіка на горищі

На дахи будинків по вулиці Грушевського посадили снайперів?
Фото: espreso.tv

Камера журналістів "спіймала" на даху одного з будинків по вулиці Грушевського, де другий день тривають протистояння радикально налаштованих молодих людей і міліції, чоловіка, за зовнішнім виглядом схожого на снайпера.

Про це повідомляє Еспресо.TV

Зараз на вулиці Грушевського залишаються до двох тисяч осіб. Демонстранти звели барикаду на Петровській алеї, щоб захиститися в разі нападу "Беркута".

Загалом ситуація до ранку понеділка стабілізувалася. Демонстранти вдаються до поодиноких вилазок, закидаючи міліцію тротуарною плиткою і петардами. У відповідь правоохоронці застосовують шумові гранати.

Нагадаємо, вдень 19 січня в Києві пройшло чергове народне віче, після якого радикально налаштована частина демонстрантів вирушила в бік урядового кварталу. Головні заворушення розгорнулися в районі вулиці Грушевського і стадіону "Динамо". Протестувальники закидали міліціонерів камінням і пляшками із пальною сумішшю. Правоохоронні органи застосували проти громадян світлошумові гранати, гумові кулі та водомети, незважаючи на мінусову температуру. Учасникам заворушень вдалося повністю спалити чотири міліцейські автобуси і дві вантажівки. За даними МВС, у лікарні доправлено 49 правоохоронців. Постраждалих демонстрантів також десятки, якщо не сотні. Вони, щоправда, звертаються до лікарень лише в разі виняткової потреби, побоюючись арешту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram