ГоловнаСуспільствоПодії

Мазурок побував у дворі вбитого в "Каравані" охоронця

Мазурок побував у дворі вбитого в "Каравані" охоронця
Фото: segodnya.ua

Підозрюваний у вбивстві охоронців у київському ТРЦ "Караван" Ярослав Мазурок приходив у двір будинку, де жив один з убитих Олександр Завадський.

Про це пише Сегодня.

У вівторок, 16 жовтня, адвокат Людмили Мазурок Лаврентій Кухайлешвілі в інтерв'ю виданню розповів, що Мазурок 27 вересня,  наступного дня після стрілянини в ТРЦ, приїжджав по молоко до родички на лівий берег. За збігом обставин, підозрюваний приходив саме в той двір, де жив Олександр Завадський з родиною. Тут, на дитячому майданчику, раз на тиждень тітка Людмили Мазурок торгує молоком і овочами.

"Я вранці сина в садок відводила, і знайома мені сказала, що це саме та жінка. Я часто її тут бачила, правда, ніколи в житті молока в неї не купувала", - розповідає дружина вбитого Ольга.

Адвокат дружини Мазурка Лаврентій Кухайлешвілі, нагадаємо, заявив нам, що у версії міліції дуже багато не стикується. Мовляв, обшук у квартирі Мазурка провели вже після оприлюднення міністром його прізвища як головного підозрюваного. А аналіз ДНК, за словами адвоката, робиться кілька тижнів, а не два дні. Саме за його результатами міліція заявила, що на 99,9% стріляв у "Каравані" Мазурок.

У МВС спростували слова Кухайлешвілі про те, що нібито взяті дані ДНК не збігаються з даними Ярослава Мазурка. Як зазначає видання, правоохоронців це обурило. Джерело в силовій структурі говорить, що обшук проводили за кілька днів до оприлюднення. "Що ми, ідіоти, доповідати міністрові без проведення таких дій, як обшук і аналізи", - емоційно зазначили в МВС.

Спростовує джерело і твердження адвоката про швидкоплинність аналізу ДНК - нібито зроблено за 1-2 дні. На це, на думку співрозмовника, пішов тиждень, і результати експертизи точні на 99,9% - це був Мазурок.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram