ГоловнаСуспільствоЖиття

Перший соліст гурту "Ласковый май" загинув у ДТП

Гуров пропрацював у гурті п'ять років.

Перший соліст гурту "Ласковый май" загинув у ДТП
Фото: www.novomoskov.ru

У Ставропольському краї РФ в автомобільній аварії загинув перший соліст групи "Ласковый май" Юрій Гуров. Про це повідомив продюсер групи Андрій Разін.

За його словами, аварія сталася рано-вранці між селами Привільне і Красногвардійське. Через не встановлені наразі причини зіткнулися КамАЗ і Volkswagen, пасажиром якого був Гуров.

Водій і пасажир легкового автомобіля загинули на місці, ніхто з тих, хто їхав у вантажівці, не постраждав.

"Юрій Гуров розбився насмерть. Він був першим основним солістом гурту "Ласковый май". Машина залетіла під КамАЗ, сталося лобове зіткнення. Юра не був за кермом... Машиною керував не він, а його друг - мешканець села Красногвардійське", - розповів Разін.

Продюсер нагадав, що Гуров пропрацював у групі п'ять років і проект "Ласковый май" замислювався саме з ним, лише потім у групу взяли Юрія Шатунова.

"У переддень 25-річчя гурту сталася ця трагедія, це вже п'ята людина, яка загинула в колективі з дев'яти учасників гурту першого складу. Це страшне горе, яке спіткало нас, ми всі в глибокому шоці. Це був один з кращих солістів і найшанованіших. Втрата непоправна", - сказав Разін.

Він додав, що сім'ї та дітям загиблого соліста буде надана допомога.

"Ласковый май" - популярний радянський гурт кінця 1980-х - початку 1990-х.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram