ГоловнаСуспільствоЖиття

Україна святкуватиме День незалежності без параду

Із нагоди свята виступатимуть оркестри Збройних сил.

Україна святкуватиме День незалежності без параду

У День незалежності в різних місцях столиці України виступлять оркестри Збройних сил.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства оборони.

"Із нагоди святкування Дня державного прапора та 21-ї річниці незалежності України військові музиканти оркестрів ВСУ подарують киянам і гостям столиці свято духової музики на відкритих майданчиках міста Києва", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, 24 серпня з 18.00 до 20.00 військові оркестри виступатимуть у Маріїнському парку, в парку імені Пушкіна та парку Шевченка.

Також духову музику можна буде почути в парку імені Островського 23 та 24 серпня з 12.00 до 14.00, у Наводницькому парку - в ці ж дні з 16.00 до 18.00, а в парку "Нивки" - в День незалежності з 12.00 до 14.00.

Будуть виступи військових музикантів і в Національному виставковому центрі, а також у Центральному ботанічному саду імені Гришка. "У репертуарі, підготовленому для виступів, - попурі з українських національних мелодій, аранжування національних естрадних пісень, військові та козацькі марші, композиції з пісень часів Великої Вітчизняної війни та шоу-дефіле", - розповіли в прес-службі Міноборони.

Також у відомстві додали, що цього року в День незалежності ні військового параду, ні маніфестацій військовослужбовців очікувати не варто.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram