ГоловнаСуспільствоЖиття

На Сорочинському ярмарку правопорядок забезпечать 400 міліціонерів

Фестиваль пройде в с. Великі Сорочинці з 14 по 19 серпня.

На Сорочинському ярмарку правопорядок забезпечать 400 міліціонерів
Фото: Макс Левин

Громадський порядок під час проведення Національного Сорочинського ярмарку в Полтавській області з 14 по 19 серпня забезпечуватимуть близько 400 міліціонерів.

Як повідомили в ГУ МВС у Полтавській області, з 13 серпня наряди міліції заступили на охорону громадського порядку.

Крім миргородських правоохоронців, щодоби до охорони правопорядку залучено близько 300 співробітників міліції Полтавщини і близько 100 працівників Державної автомобільної інспекції.

"Міліцейські патрулі будуть безперервно працювати в три зміни, по 8 годин кожна. Вночі кількість міліціонерів буде збільшуватися майже удвічі. У нічний час мобільні групи третьої зміни для своєчасного припинення хуліганства та запобігання кишеньковим крадіжкам додатково буде посилено кінологами зі службовими собаками", - зазначив начальник Миргородського міськвідділу міліції Максим Плаховський.

За його словами, ярмаркове поле буде поділено на три умовні зони, за якими цілодобово, впродовж усього період ярмарку, здійснюватимуть відеоконтроль за допомогою камер зовнішнього спостереження.

"Крім стеження за правопорядком можливості відеосистеми ефективно використовують також для пошуку зниклих дітей або втрачених речей", - додав Плаховський.

Як повідомляли раніше, 2011 року громадський порядок під час Сорочинського ярмарку забезпечували 500 міліціонерів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram