ГоловнаСуспільствоЖиття

Ще два олімпійці отримали по квартирі

Документи на житло вручив волинський губернатор Клімчук.

Ще два олімпійці отримали по квартирі
Фото: allday.ru

Обласна влада Волинської області подарувала двом місцевим олімпійцям квартири. Документи на житло передав їм голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, повідомили у ВОДА.

Зокрема, володаркою однокімнатної квартири стала майстер спорту України міжнародного класу з вільної боротьби (вагова категорія 72 кг) Оксана Ващук, двокімнатної - майстер спорту України міжнародного класу з вільної боротьби (вагова категорія 63 кг) Юлія Остапчук.

Вітаючи, Борис Клімчук зазначив, що спорт на Волині постійно підтримують. "Ми всі разом радіємо за успіхи наших дітей. У їхній розвиток інвестуємо кошти, адже діти - це наше майбутнє. Нам важливо мати здорове покоління".

Голова Волинської облдержадміністрації додав, що вже розпочато підготовку волинських спортсменів до участі в наступній Олімпіаді. "Ставки робимо на такі види спорту, як вільна боротьба, веслування, велоспорт, важка атлетика, бокс. Особливий акцент - на розвиток жіночого волейболу. Для втілення цих задумів у нас є здібні діти, хороші тренери, серйозне фінансування і сучасні спортивні комплекси. Такий підхід дає позитивні результати", - наголосив Борис Клімчук.

Нагадаємо, призерці Олімпіади пообіцяли 3-кімнатну квартиру в Донецьку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram