ГоловнаСуспільствоЖиття

Посол Італії запевняє, що проблем із візами більше не буде

Візовий центр призначить зустріч максимум через тиждень, перенесень не буде, - запевняє Фабріціо Романо.

Посол Італії запевняє, що проблем із візами більше не буде
Фабрицио Романо
Фото: kp.ua

Посол Італії Фабріціо Романо заявив, що проблеми з видачею віз українцям уже в минулому.

Про це він сказав "Комсомольській правді в Україні".

"Ми вже увійшли в звичайний режим роботи. Телефонуйте до візового центру, вони призначать зустріч максимум через тиждень, переносень не буде", - сказав Романо.

Говорячи про причини виниклих проблем, посол повідомив, що ними стали як технічні неполадки, так і різке зростання кількості заявок.

"Ми робимо все, що в наших силах, - запевнив Романо. - Наша аутсорсингова компанія VMS (Візовий центр Італії) - це провідний центр із погляду логістики, організації. Але йдеться про нову структуру, і потрібен час, щоб усе налагодити ... Крім того, ми поставили нове обладнання у візовому відділі посольства. І були деякі проблеми з програмним забезпеченням, які ми вже вирішили".

"Причини збіглися з тим, що по туристичні візи звертається на 40% людей більше! Через усе це ми змушені були перенести дати співбесід. Але це стосувалося тільки індивідуальних віз! У агентств проблем не було. У кожному випадку нам дуже шкода", - додав він.

Нагадаємо, в середині липня Візовий центр Італії в Києві призупинив запис і прийом від українців документів на отримання туристичних віз.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram