ГоловнаСуспільствоЗдоров'я

Міністр охорони здоров'я РФ подякувала Богатирьовій за допомогу російським прочанам

За те, що спрацювали професійно і з душею.

Міністр охорони здоров'я РФ подякувала Богатирьовій за допомогу російським прочанам
Фото: Пресс-служба Президента Украины

Міністр охорони здоров'я Російської Федерації подякувала особисто Раїсі Богатирьовій за допомогу, надану постраждалим у ДТП російським паломникам.

Про це сьогодні під час розширеної колегії МОЗ у Тернопільській області повідомив президент Національної академії медичних наук України Андрій Сердюк.

"Міністр охорони здоров'я РФ переказувала подяку особисто Раїсі Василівні, - розповів Сердюк. - Федеральна служба катастроф сказала, що ми спрацювали так професійно, що видно - вклали не тільки сили, а й душу".

Раїса Богатирьова під час колегії подякувала медикам, які працювали на місці події. "Медична служба була на місці події через 10 хвилин після отримання сигналу. Спрацювали оперативно і максимально професійно. Віддали для порятунку людей все, що могли, і все, що не могли", - зазначила Богатирьова.

Нагадаємо, коли в Чернігівській області перекинувся автобус з російськими прочанами, Раїса Богатирьова відразу ж виїхала на місце події. Вона висловила думку, що сьогодні існує гостра необхідність посилити контроль за станом здоров'я водіїв, які вирушають у рейс.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram