ГоловнаСуспільствоПодії

Побили журналістку, яка викрила Слюсарчука

На жінку напали сектанти.

Побили журналістку, яка викрила Слюсарчука
Фото: day.kiev.ua

На журналістку, яка розслідувала шахрайства Андрія Слюсарчука, напали під час розслідування діяльності так званої секти Догнала.

Про це повідомляє газета "Експрес", де працює журналістка.

Світлана Мартинець намагалася поспілкуватися зі старим священиком УГКЦ, якого, за деякими свідченнями, захопили і силою утримували догналівці. Тільки зайшовши на священиче подвір'я в Жовкві (місто неподалік від Львова), журналістка стала об'єктом нападу трьох жінок. Вони били одягнені, як черниці, говорили українською з акцентом. За словами Мартинець, як інформує "Експрес", жінки завдавали ударів зі знанням справи, одна з них робила це, ймовірно, ланцюгом.

За результатами судово-медичної експертизи в журналістки виявили забій грудної клітки і голови, струс головного мозку. Як з'ясували пізніше журналісти "Експресу", особи, які напали на Світлану Мартинець, - не черниці, а члени секти Догнала (відомої також, як "підгорецькі отці").

Видання зазначає оперативність дій міліції в цьому випадку - опергрупа прибула на місце події через три хвилини. Газета продовжує своє розслідування.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram