ГоловнаСуспільствоЖиття
Спецтема
Евро 2012

На CNN захоплені Україною та Євро-2012

На каналі готують серію сюжетів про господарів чемпіонату.

На CNN захоплені Україною та Євро-2012
Фото: Стоп-кадр из видеоролика

Україна успішно провела чемпіонат Європи з футболу 2012 року.

Про це у своєму репортажі з фан-зони спеціально для Eye On Ukraine ("У фокусі - Україна") заявив власкор CNN Макс Фостер.

"Ви бачите фан-зону - тут уже зібралися в очікуванні фінального поєдинку. Вчора вся ця площа була повністю заповнена людьми, тут відбувся грандіозний концерт. Перед слухачами виступали група Queen і Елтон Джон. Це можна розглядати як масштабний тест того, як влада може впоратися з останнім, фінальним заходом", - заявив він перед фіналом чемпіонату.

"Усе пройшло без будь-яких інцидентів. Дуже багато людей зібралося тут, дуже багато емоцій. Але влада цілком задоволена тим, як вони забезпечили роботу всього цього. І загалом увесь чемпіонат був одним великим успіхом для України. Ви пам'ятаєте, коли про Україну почали говорити в контексті проведення Євро, то говорили про порушення прав людини, про корупцію ... Багато запитань виникало до України, аж до того, що країна не повинна брати участь у проведенні подібного чемпіонату - це був мейнстрім висловлювань. Однак у міру того, як відбувається турнір, його проводять успішно, все спрацювало доволі добре, і тепер менше говорять про політику, а більше про футбол. Усе проходить неймовірно добре для України. Ми сподіваємося, що і фінал сьогодні пройде успішно ... ", - заявив кореспондент.

Водночас на тлі успішної підготовки до проведення чемпіонату Європи з футболу CNN планує зробити кілька сюжетів про Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram