ГоловнаСуспільствоЖиття

У "Борисполі" 150 пасажирів вже 9 годин чекають на відправлення до Туреччини

Компанія Windrose затримує рейс через несправність літака.

У "Борисполі" 150 пасажирів вже 9 годин чекають на відправлення до Туреччини
Фото: avianews.com.ua

В аеропорту "Бориспіль" 150 пасажирів, що придбали квитки на літак компанії Windrose в Анталію (Туреччина), який мав вилетіти о 9 ранку, досі чекають посадки.

Про це Gazeta.ua розповів один із пасажирів рейсу Сергій Ярмолюк.

Пасажири вже пройшли паспортний контроль. Зараз знаходяться в передпосадковій зоні.

"Виліт планувався о 9:00. Ми прибули вчасно, а нам сказали, що літака немає. Потім говорили, що виліт буде о 14:00, а тепер кажуть що аж о 2 ночі. Ми тут вже сім годин нічого не знаємо. Більшість збиралися на відпочинок, а не сидіти в аеропорту. Серед пасажирів багато дітей, сісти тут майже нема де", - говорить Сергій Ярмолюк.

Всього на рейс до Анталії цим літаком мали відлетіти 150 осіб.

"Представник компанії нічого не знає. Він тільки "годує" нас казками. Таке відчуття що він тут майже нічого не робить, окрім як порахувати, скільки пасажирів повинні летіти. Конкретно про те, коли буде літак і коли виліт, не знає. Добре хоч погодували, а то з бориспільськими цінами в 60 гривень за бутерброд довго не протягнеш. Я підрахував, що за день, що ми тут просиділи з дружиною і дітьми, вже втратили більше за дві тисячі гривень. Будемо писати скарги про компенсацію", - додав Сергій.

У компанії Windrose кажуть, що рейс затримали через технічну несправність - у літака проблеми з шасі.

"Така велика затримка - через заміну літака. Чекаємо подачі нового. Рейс сьогодні буде відправлено до 20:15", - запевнили у відділі контролю компанії.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram